Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ár:
16.405 Ft (12.917 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Xiaomi Redmi Note 8T, gyári típusú LCD kijelző érintőpanellel, fekete

Ár:
16.405 Ft (12.917 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Választható legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. június 15.
Elérhetőség: Raktáron
Xiaomi Redmi Note 8T, gyári típusú LCD kijelző érintőpanellel, fekete

Kiváló
minőség


Gyors
szállítás


Pénz-visszafizetés


Kártyás
fizetés


Biztonságos fizetés

Kérdésed van?          Nem vagy biztos valamiben?            Ügyfélszolgálatunk segít Neked!


A termékről részletesen


Olykor előfordul, hogy telefonunkat leejtjük, zsebünkben megnyomódik és eltörik, bereped a kijelző.

Felismerhetjük arról, hogy esetleg a képernyő egy része fekete, fehér, szivárványos lesz, nem látható rendesen, összefolyik stb. A külső üveg, bereped, pókhálósra törik, nem érzékel vagy rosszul érzékel az érintő.

Ez az alkatrész lehetővé teszi, hogy készülékünk újra új állapotába kerüljön egyszerre megjavítva az LCD kijelzőt, ami a kép megjelenítésért felelős, illetve a külső érintő üveget, ami magáért az érintésért felel.

Némely alkatrészünk kerettel rendelkezik, ilyenkor ragasztás nélkül át kell építeni a kis alkatrészeket és az alaplapot.
Más alkatrészek keret nélküliek, ezeket kétoldali vagy folyékony kijelző ragasztóval tudjuk rögzíteni az eredeti kerethez, miután eltávolítottuk belőle a sérült alkatrészt. Ezeket a ragasztókat külön tudja megvásárolni azon alaktrészek esetében ami nem tartalmazza őket a csomagban. Ezekre fentebb a termék jellemzőkben kap tájékoztatást.


 

Figyelem!


Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezeknek az alkatrészeknek a beépítése, beragasztása - a beépítés nyomai miatt - a termék tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó értékcsökkenéshez vezet, amely költségeket a vevőnek szükséges viselni,az esetleges elállási jog érvényesítésekor. Erre tekintettel, kérjük, hogy  az alkatrészeket a beragasztás (védőfólia/ragasztócsík eltávolítása) előtt mindenképpen próbálja ki a készülékhez csatlakoztatva, illetve próbálja oda, hogy biztosan az Ön készülékével kompatibilis-e! Előfordul, hogy nem megfelelő körültekintés nélkül, nem az Ön készülékéhez való alkatrészt választ, illetve esetlegesen a beszállítónk rosszul címkézi fel a kompatibilitást, így mi küldünk rosszat. Ebben az esetben fontos, hogy az alkatrész az EREDETI állapotában kerüljön vissza hozzánk, hogy az teljes értékű termékként tovább értékesíthető legyen.

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!