Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Viszonteladóknak

 

 

 

Milyen feltételei vannak hogy megkapja viszonteladói kedvezményét?

Nincs minimum vásárlási kötelezettség, nincs darabszámos kötelező elvárás. Mindössze egy előzetes megbeszélés szükséges, cégadatokkal. 
Ezután már be is állítjuk Önnek kedvezményét.Amit a kedvezményekről tudni kell:


Webáruházunkban három lépcsős kedvezmény működik.
Ez azért van, mert szeretnék Partnereink hűségét és bizalmát egyre kedvezőbb feltételekkel jutalmazni.

 • Viszonteladó:​  Ez a státusz az első lépcső, nem %-os kedvezmény, hanem minden terméknek egyedileg beállított viszonteladói árat adtunk meg, ami a termékek nagy többségénél jóval alacsonyabb ár mint a kiskereskedelmi áraink. Mennyiségi és minimális rendelési összeg nincs!
   
 • Partner: Itt már kicsivel nagyobb kedvezményeket tudunk biztosítani Partnereink számára. Ennek feltétele és elvárása ugyancsak nincs, viszont ide csak azok a viszonteladóink kerülnek, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk, és nem csupán 1-1 terméket. Így szeretnénk meghálálni Partnereinknek belénk fektetett bizalmukat.
  Amikor egy viszonteladónk átkerül Partnereink csoportjába, előzetesen figyelembe vesszük az addigi rendelések sűrűségét és végösszegét, ezek alapján állítjuk be az újabb, még nagyobb kedvezményét! (nem kell nagy elvárásokra gondolni, egyszerűen csak legyen a Partnerünk és máris kedvezőbben vásárolhat ;) )

   
 • Egyedi, személyre szabott áraink: Lehetséges hogy Partnereink nagyobb volumenű beruházást szeretnének, esetleg nagyobb végösszegű rendelés leadására készülnek. Ebben az esetben kérjük egyeztessenek velünk, és a lehetőségeinkhez mérten a leadott rendelésre egyedi, az eddigieknél is kedvezőbb árakat kalkulálunk Önöknek!
  Egyedi árainkat általában kb 100 ezer ft végösszegű rendelések felett tudjuk biztosítani.