Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

VIP tagság

Protect Fol
 
 
Állandó 3%, 5% vagy 7% kedvezmény? Igényeld névre szóló VIP Clubkártyánkat!

Kedves Ügyfelünk!

Regisztrációval rendelkező vásárlóink 2022.10.25.-e után automatikusan részt vesznek a VIP programunkban. A programmal szeretnénk megjutalmazni hűséges vásárlóinkat, hogy a jövőbeni vásárlásait kedvezőbben tudhassa le nálunk, mint más vásárlók.

 

Ehhez semmit nem kell tenned, mindössze a jövőben a vásárlásaid mindenképp regisztrált fiókból tedd.

 

Ez miért kell? 
Rendszerünk automatikusan összegzi az egy fiókhoz tartozó vásárlásokat 2022.10.25-e után. Ha az összeg eléri a 25.000ft összértéket (ami összetevődhet akár 5 vásárlásból is), automatikusan az első szintre, a BRONZ VIP csoportba tesz át állandó 3%-os kedvezménnyel, ami a teljes árú temrékeknél automatikusan levonódik, amint belépsz a fiókodba. Erről a szintlépésről automatikus emailt is kapsz.

 

FIGYELEM!

VIP Clubkártyát bármikor igényelhetsz, a kedvezmények a vásárlásaid után lesznek aktiválva rajta!

 

3 vásárlói kedvezménysávval jutalmazzuk leghűségesebb vásárlóinkat:

Bronz VIP tagság   -3% állandó kedvezmény (25.000ft vásárlástól)

Gold VIP tagság   -5% állandó kedvezmény (50.000ft vásárlástól)

Platina tagság   -7% állandó kedvezmény (75.000ft vásárlástól)

 

VIP Clubtagként mindig a fiókodba való belépéskor a szintednek megfelelő %-kal csökkentett árakat látod minden teljes árú terméknél.

 

Többféle stílust kínálunk, hogy megtaláld a hozzád legközlebb álló színösszeállítást, amit ha elküldesz nekünk a neveddel, akkor személyre szóló kártyát fogunk küldeni Neked!

 

1. BARNA 2. KÉK
   
   
3. LILA 4. MENTA
   
   
5. NARANCS 6. PINK
   
   
7. PIROS 8. ZÖLD
   

 

 

Felhívjuk figyelmed hogy a kedvezmények csak és kizárólag a 2022.10.25-e után leadott REGISZTRÁLT vásárlók vehetik igénybe és a rendszerünk csak e dátum utáni vásárlásokat veszi figyelembe az összegzésnél. Amint eléri a regisztrált vásárlások összértéke a következő szintet, automatikusan a következő kedvezménysávba lépsz, melyről értesítő emailt küldünk.

Egy ki- és belépés után már a kedvezménnyel csökentett árakat fogod látni, amennyiben megkaptad már a szintlépésről való tájékoztató emailünket. Ha egy rendelésnél átléped a felsőbb szintű összeghatárt, természetesen azonnal a megfelelő GOLD vagy PLATINA csoportba kerülsz a megfelelő %-os kedvezmény aktiválásával.

 

Ha bármi kérdésed van keress minket bátran!


info@kijelzovedofolia.hu
+36(20)290-10-22
www.kijelzovedofolia.hu