Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szerinted Outdoor változat is érkezik az Apple Watch 8-as szériájából?

Szerinted Outdoor változat is érkezik az Apple Watch 8-as szériájából? Azt kell mondanunk, hogy az Apple Watch Series 8 okosóra szabadidős változatát övező felhajtás valós, és valószínűleg most nem más, mint maga az Apple táplálja ezt a hűhót. Honnan is ered az a gondolat, hogy az Apple Watch 8-nak lesz egy extrém változata?

Szerinted Outdoor változat is érkezik az Apple Watch 8-as szériájából?

 

Azt kell mondanunk, hogy az Apple Watch Series 8 okosóra szabadidős változatát övező felhajtás valós, és valószínűleg most nem más, mint maga az Apple táplálja ezt a hűhót. Honnan is ered az a gondolat, hogy az Apple Watch 8-nak lesz egy extrém változata? A Watch Series 7 legújabb reklámfilmjében az óra ellenálló képességét mutatja be a márka. A képek alapján a szakemberek azt a következtetést vonták le, hogy az Apple még mindig dolgozik egy robusztusabb Apple Watchon.

Most biztos azt kérdezed magadban, hogy jó-jó, hogy extrém változat, de milyen lesz a Watch Series 8 alapváltozata? Erről már írtunk egy cikket, amelyben bemutattuk, hogy az Apple milyen újdonságokkal készül piacra dobni a 8-as szériát.
 

A Watch Series 7 legújabb reklámfilmjében komoly megpróbáltatásoknak teszik ki az órát, ez utalhat a Watch Series 8 robusztus változatára. A másfél perces videófelvétel bemutatja a Watch Series 7 robusztusságát, bepillantást enged abba, hogy hogyan teljesít az okosóra zord környezetben, kedvezőtlen körülmények között és véletlen balesetek esetén is. Az Apple ezzel akarja bemutatni a leendő okosóra robusztusságát, hogy előkészítse az utat az Apple Watch 8 különösen tartós és stabil kültéri változata számára? Azt már korábban megírtuk, hogy a 8-as széria a tervek szerint még ebben az évben bemutatásra kerül. Te mit gondolsz erről? Mi azt, hogy az Apple nem biztos a dolgában és a felhasználók visszajelzéseire vár, hogy milyen lesz a fogadtatás. Ha pozitív akkor mindenképp belevág az extrém változat forgalmazásába. 

Akárhogyan is döntsön az Apple, mi a ProtectFolnál pontosan tudjuk, hogy hogyan is kell védeni a telefonok és okosórák képernyőit. Amennyiben a márka piacra dobja az óra legújabb változatát, mi hamarosan felvesszük a kínálatunkba az óra kijelzőjéhez tökéletesen illeszkedő képernyővédő fóliát. Mert nálunk az első a biztonság!
De térjünk vissza még egy pillanatra a 7-es szériához. A megnövelt kijelző ellenére az Apple Watch Series 7 a legmasszívabb okosóra, amit a cupertinói cég valaha készített. Ez azért még nem azt jelenti, hogy a határozottabb igénybevételnek is tökéletesen ellenáll. A Watch Series 7 alumínium változata Ion-X üveggel készül, míg a rozsdamentes acél és titán modellek zafírkristályt tartalmaznak, hasonlóan a Garmin egyik prémium okosórájához. Mint tudjuk a Garmin márka az extrém okosórák egyik piacvezetője.


Mit jelent ez a közelgő Watch Series 8 számára?
Sokan azt rebesgetik, hogy az Apple valóban arra készül, hogy piacra dobja az Apple Watch 8 extrém változatát, amely profi sportolóknak és túrázoknak készül majd. De milyen különlegességet fog ez az óra tartalmazni? Az egyik lehetséges ilyen fejlesztés a jobb ATM minősítés (fizikai légkör) lehet. A korábbi pletykák azt is sugallták, hogy ez a masszív változat nagyobb vízállóságot kínál majd. Emellett az Apple következő generációs okosórája várhatóan új hőmérséklet érzékelőt is tartalmaz majd, illetve műholdkapcsolattal is rendelkezhet, ami jobb SOS vészhelyzeti segítséget nyújthat. Amennyiben extrém igénybevételnek lesz kitéve az Apple legújabb okosórája, akkor érdemes ütésálló üvegfóliát felhelyezni rá.