Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szerinted az Apple iPhone SE 4 OLED kijelzője miben lesz más mint az eddigiek?

Szerinted az Apple iPhone SE 4 OLED kijelzője miben lesz más mint az eddigiek?
Szerinted az Apple iPhone SE 4 OLED kijelzője miben lesz más mint az eddigiek?


Amennyiben az Apple iPhone-jának hardveres ciklusa jövőre problémamentesen kifut, akkor a márka 2023 márciusában bemutatja az iPhone SE 4-et. A pletykák szerint az iPhone XR-hez hasonló rovátkolt kialakítású a készülék. Egy új kiszivárogtatás azonban azt sugallja, hogy az Apple még nem véglegesítette az iPhone SE 2023-ban érkező mobiltelefonjának a kijelzőjét. 

 

 

Válassz legújabb mobiltelefonodhoz üvegfóliát a ProtectFol webáruházban!
Az Apple iPhone SE 4 végső megjelenése még homályos, hogy valóban hogyan is fog kinézni ennek a népszerű modellnek az utódja.  Azt mondják a bennfentesek, hogy 5,7 vagy 6,1 hüvelykes képernyő közül választhatunk majd. Állítólag opcionálisan OLED vagy LCD kijelző közül is lehet majd választani. Ez az üvegfólia szempontjából nem meghatározó, hiszen a ProtectFol webáruház által kínált kijelzővédő fóliák minden fajta üvegfelületre tökéletesen feltapadnak.  A mi javaslatunk, a MyScreen Anticrash és Antibacterial elnevezésű üvegfólia, amely ezüstionokat tartalmazó antibakteriális bevonattal rendelkezik. Miért jó ez? Mert ez a fólia szinte 100%-ban csökkenti a felületén lévő baktériumok és mikroorganizmusok számát. Csúcskategóriás eszközökre ajánlott, vagyis egy iPhone-hoz tökéletesen megfelel, pontos képernyő körvonallal valamint külön az összes szükséges érzékelőhöz, hangszóróhoz, gombhoz külön kivágással rendelkezik. 


Te milyen kijelzővel vásárolnád meg az iPhone SE 4-et?
Mivel a márka az iPhone XR-t 6,1 hüvelykes LCD képernyővel dobta piacra, sokan nem tartják kizártnak, hogy az újdonság ezzel a képernyőtípussal érkezik majd jövőre. De aki ismeri a márkát, az azt is tudja, hogy az Apple szereti formálni a trendet, ezért is merült fel, hogy esetleg olyan újdonsággal lépnek a piacra, ahol választani lehet majd a kijelző típusai közül. Mivel az Apple arról is ismert, hogy fukarkodik az iPhone SE specifikációival, ezért semmi sem biztos. Amennyiben viszont mégis igaz lesz az a pletyka, hogy a cupertinói cég egy OLED kijelzővel lepheti meg rajongóit, akkor az előnyt jelentene a legújabb SE 4 számára az árkategóriájában lévő alternatív Android okostelefonokkal, sőt más iPhone modellekkel szemben is.

 Milyen további információt lehet tudni az Apple iPhone SE mobiltelefonról?
A képernyő méretén kívül kevés részlet van amit tudni lehet a készülő negyedik generációs Apple iPhone SE-ről. Az sem világos, hogy az egyetlen fő kamerát kétkamerás beállításra frissítik-e. Az Apple továbbra is a Bionic A15 processzort használhatja a gyorsabb A16 helyett, amely kizárólag az iPhone 14 Pro (Max) számára készült. A ProtectFol webáruház szakemberei azt javasolják, hogy várjunk még pár hetet, mert biztosan érkeznek még bennfentes információk az iPhone SE 4-el kapcsolatban.