Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Pünkösdkor kerül megrendezésre a WWDC 2022

Az esemény szinte csak online kerül megrendezésre, ami azt jelenti, hogy a világ bármely pontján is vagy, részt tudsz venni ezen a fontos eseményen. Kizárólag a cég által kiválasztott fejlesztőknek van lehetőségük fizikailag is részt venni a rendezvényen, amely az Apple Parkban lesz.

Ott a helyed Neked is, ha szereted az "almát"

Vegyél részt Te is egy inspiráló technológiai és közösségi héten. Miért érdemes felmenned a világhálóra és csatlakoznod a programokhoz? Megnézheted az Apple legújabb platformjait és legújabb technológiai fejlesztéseit, felfedezheted a legújabb eszközöket, és az úgynevezett digitális társalgókban kapcsolatba léphetsz az Apple szakértőivel. Mindezt online és ingyenesen. Szerintem mindenki egy élménnyel és sok hasznos információval lesz gazdagabb, ha él a lehetőséggel!

 

Az Apple szakemberei komolyan készülnek a cég éves fejlesztői konferenciájára. Az Apple Worldwide Developers Conference-en az Apple vezetői bemutatják az operációs rendszerek következő generációját, amelyen az összes iPhone, Mac, iPad, Apple Watch és Apple TV fut. Ez azért fontos, mert alapvetően ebből már szinte biztosak lehetünk abban, hogy az Apple milyen újdonságokkal bővíti választékát 2022-ben.
Az Apple ilyenkor nemcsak az új szoftverének következő főbb funkcióit mutatja be, de általában minden nagy operációs rendszer-frissítéshez röviddel a vitaindító után feltölti a fejlesztői bétákat. A következő hetekben és hónapokban megjelennek a nyilvános béták, ősszel pedig az új hardver mellett megjelennek a végleges szoftverek is.


A rendezvény hivatalos szlogenje: " Swiftly approaching". 

Ez a konferencia azért is különleges, mert sok program ingyenesen elérhető. Mi a ProtectFol munkatársai mindenképp részt fogunk venni, hogy a legújabb információk birtokába kerüljünk. Miért fontos ez számunkra? Mert így felkészülten várunk Benneteket, hogy nálunk mindig a legújabb mobilokra, okosórákra, tabletekre is megtaláljátok a tökéletes képernyővédő fóliákat. A kijelzővédő fóliák hasznosságáról már több cikkben is írtunk. De térjünk vissza a rendezvényre. Szerencsére MacBookon vagy iPhone-on otthonról is be lehet a konferenciára kapcsolódni. Az esemény június 6.-án az Apple vitaindítójával kezdődik, csendes-óceáni idő szerint délelőtt 10 órakor, ami magyar idő szerint 19 óra. Három órával később következik a „Platforms State of Union”, amely csak fejlesztői alkalmazáson keresztül és a webhelyen érhető el. A nap utolsó programja az Apple Design Awards, ahol az Apple bemutatja és elismeri fejlesztői közösségének sokszínű kreatív és technikai képességeit. Ez az Apple Developer alkalmazáson és a webhelyen keresztül is nyomon követhető.

Az esemény talán legjobban várt része az Apple legújabb szoftver frissítésének bemutatása. Minden valószínűség szerint látni fogjuk, milyen változásokat vezet be az Apple az iOS 16, iPadOS 16, tvOS 16, watchOS 9 és macOS 13 rendszereken. Kíváncsian várjuk!