Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Motorola lefújta legújabb telefonjainak bemutatóját, miért?

Motorola lefújta legújabb telefonjainak bemutatóját, miért?

Motorola lefújta legújabb telefonjainak bemutatóját, miért?


Emlékszel még a kinyitható Motorola mobiltelefonokra? Hű, körülbelül 15 éve hatalmas slágernek számítottak, talán, mint most az iPhone telefonok. A Motorola a héten még a Samsung bemutatójának időpontja előtt egy új összecsukható mobilt mutatott volna be a nagyközönségnek. Mit is akart bemutatni a márka? A Motorola RAZR következő generációja mellett végre felfedte volna az új, 200 megapixeles Moto X30 Pro telefont, amely várhatóan Európában Moto Edge 30 Ultra néven jelenik majd meg. Pár nappal ezelőtt a Motorola már mutatott képeket az új készülékekről, így már nem kell olyan izgatottan várni a következő hivatalos bemutatót.

 

 

Mi történt, miért törölte a márka az eseményt?

A Motorola eredeti tervei szerint augusztus másodikán helyi idő szerint 19.30 perckor szerette volna bemutatni legújabb fejlesztésű telefonjait. Motorola néhány órával a RAZR 2022 és a Moto X30 Pro tervezett bemutatója előtt közzétett egy online kommünikét, amelyben az eseményt azonnali hatállyal törölte.

Hogyan tovább, és miért nem történt meg az esemény, azt bővebben nem részletezték. Chen Li, a Motorola vezérigazgatója rövid bocsánatkérést tartalmazó üzenetet tett csak közzé. Így az új okostelefonok bemutatása egyelőre várat magára. Sokan találgatják, hogy mi lehet ennek az oka? Esetleg egy marketing fogás áll a dolgok mögött, hogy ezzel is a márka legújabb telefonjaira irányítsa a figyelmet, és a közelgő Samsung bemutatót a háttérbe szorítsa? Hamarosan megtudjuk! 

 

 

 

A kijelzovedofolia.hu felkészülten várja a legújabb mobilok érkezését

A ProtectFol webáruház már eddig is széles választékban kínált kijelzővédő fóliát, ezért árgus szemekkel figyeljük a mobiltelefon gyártók aktivitását. Mikor, melyik mobil jelenik meg, hogy azonnal reagálva, számotokra a leggyorsabban tudjuk a legújabb telefonokhoz is a tökéletesen illeszkedő szilikon- vagy üvegfóliát biztosítani. Hiszen vásárolj bármilyen márkájú készüléket, egy mindegyikben közös, hogy képernyővédő fólia nélkül nagy veszélynek van kitéve minden telefon. A Motorola X30 Pro és a RAZR várhatóan nagyobb kijelzővel és 200 megapixeles kamerával érkezik majd. A www.kijelzovedofolia.hu webáruház már alig várja, hogy az újdonságok megjelenjenek, hogy számotokra ezekhez a telefonokhoz is tökéletesen illeszkedő képernyővédő fóliát tudjon ajánlani. 

 

 

 

Mit tudunk az új Moto telefonokról?

Mivel minket is kiváncsivá tett a márka, amely jelenleg a Lenovo tulajdonában van, ezért megnéztük milyen információk is állnak a rendelkezésünkre. A márka által bemutatott képen a Motorola RAZR kijelzője látható, amelyen egy lyuk található a kijelző tetején, ez alapján azt feltételezik a szakemberek, hogy a telefon az erős Snapdragon 8 Plus Gen 1-et rejti magában. Ez jó hír. Teljesítményét tekintve a Motorola ezzel talán idén lépést tart majd a versenytársakkal.