Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Milyen újdonságokkal érkezik az Apple Watch 8?

Várhatóan drasztikus dizájn frissítést kap az Apple legújabb okosórája. A legfrissebb pletykák szerint az Apple Watch Series 8 jelentős változásokkal érkezik majd idén ősszel. Azt is lehet már tudni, hogy az Apple lapos kijelzőt fejlesztett jövőbeli okosórájához. Az Apple a lapos kijelzős változatot Watch Series 8-al fogja bemutatni a nagyközönségnek. A Watch Series 7-nek már tavaly októberi megjelenésekor az új dizájnnal kellett volna a vásárlók elé lépni, de az utolsó pillanatban máshogyan döntöttek az Apple vezetői.

 

                                                                                                     

Az Apple azon dolgozik már évek óta, hogy egységesítse a teljes hardverkínálatát, amely a vékonyabb iPhone 12-vel kezdődött. Azt is feltételezik a szakemberek, hogy az Apple az iPhone 15-öt és végül az összes kiegészítőt, például az AirPod-okat is USB-C kapcsolatra állítja át. Többen azt rebesgetik, hogy jövőre végre búcsút inthetünk az Apple Lightning kábelnek. 

 

Apple Watch 8 testhőmérséklet érzékelővel érkezhet

Azt is pletykálják, hogy az Apple testhőmérséklet érzékelővel szereli fel a hamarosan megjelenő 8-as modellt. A funkciót már a heteshez megalkották, de állítólag később elvetették algoritmus problémák miatt. Úgy tűnik, a cupertinói cég túljutott a problémán, és bevezeti ezt az újdonságot az okosórák következő generációjában. További változások, amelyekre állítólag számíthatunk, az az lesz, hogy jelentős frissítéseket tartalmaz majd az óra az aktivitás követésében. Várhatóan emellett a legújabb Apple okosóra teljesítménye is javulni fog. Ez nem lenne meglepő, hiszen az Apple 7 szinte csak külső, formális változást hozott, az óra hardvere nem igazán fejlődött, az még mindig az előző sorozatból való. A bennfentesek szerint egy másik nagyon érdekes funkcióval érkezhet az Apple Watch Series 8. Az Apple kifejlesztett egy autóbaleset érzékelő funkciót az iPhone és az Apple Watch számára, a legújabb iPhone is meg fogja kapni ezt az új alkalmazást. A rendszer vélhetően gyorsulásmérőt és szenzorokat használ majd arra, hogy észlelje az extrém lassulást, és ezáltal azt balesetnek fogja értékelni. 

                                                                                                   

Amit az Apple Watch Series 7 okosóráról tudni érdemes

Az Apple okosórák hetedik szériája tavaly érkezett meg, és valamivel nagyobb, és 41 mm-re, illetve 45 mm-re nőtt az elődjéhez képest, amelyek 40 és 44 mm-es nagysággal rendelkeztek. A forma olyannyira nem változott, hogy a szíjak továbbra is kompatibilisek a hatos modellekkel. Az előző sorokban ismertetett adatokból látszik, hogy az okosóra háza csak minimálisan nőtt. A kijelző azonban körülbelül 20 százalékkal lett nagyobb az elődjéhez képest. Ez úgy lehetséges, hogy az élek egyidejűleg 40 százalékkal kisebbek lettek. Ennek eredményeként akár 50 százalékkal több tartalom is megjeleníthető az új, világosabb panelen. Érkeztek új számlapok is, például a Countour elnevezésű egy karcsú, új óralap, amelyben a mutatók körüli számjegyek a kijelző legkülső szélén találhatók. De érdemes még megemlíteni a Modular Duo óralapot is. Az okosórákra is érvényes, hogy a kijelző része rettentő sérülékeny. Az okosórákat karunkon viselve komoly sérülésveszélynek tesszük ki. Ezt csak a kijelzőn elhelyezett fóliával tudjuk minimalizálni. Az üvegfólia használatával megóvjuk okosóránkat a karcolásoktól, repedésektől. A ProtectFol webáruházban megtalálod a számodra szimpatikus kijelzővédő fóliát, legyen az okosóra, vagy iPhone mobiltelefon. Mivel Apple okosóránkat is sokáig szeretnénk használni, ezért fontos, hogy az akkumulátora meddig bírja. Nagyjából 18 órán keresztül biztosítja a működéshez szükséges energiát, amely most 33 százalékkal gyorsabban tölthető!