Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hasznos tippek, tanácsok

 

Hírek a nagyvilágból, újdonságok és érdekességek a mobilokról. Legyen szó új készülékek megjelenéséről, pletykákról. Igyekszünk kisebb-nagyobb trükökkel, fortélyokkal segíteni a mobiljukat minden nap igénybe vevő felhasználókat. Innen értesülhettek akcióinkról elsőkézben, így nem maradtok le a kihagyhatatlan ajánlatokról, és egy lépéssel a többiek előtt járhattok.

2021. 11. 30. 22:32:12
Napjainkban a mobilitás egy varázsszó, mivel állandóan mozgásban vagyunk. Hétköznap munkába, postára igyekszünk, bevásárolni megyünk, meglátogatjuk rokonaink. Ebben az esetben nincs szükségünk semmilyen navigációs rendszerre, mert ezeket az útvonalakat kivülről ismerjük. Viszont hétvégenként szeretjük felfedezni az ismeretlent. Tesszük ezt kerékpárral vagy gépkocsival. Ilyenkor a multifunkcionális mobiltelefonunkat minimális befektetéssel navigációs rendszerré tudjuk változtatni. Ez a megoldás azoknak kedvező lehetőség, akik nem használják a navigációs rendszert állandó jelleggel.
2021. 11. 30. 21:23:24

A zenehallgatás óriási szerepet játszik életünkben. Zenét hallgatunk futás, vezetés, munka közben. Sokszor a zene hallgatásával kizárjuk a külvilágot, hogy egy kicsit magunkba fordulhassunk és értékelni tudjunk az aznap történteket. Ehhez egy headsetre, fülhallgatóra van szükségünk, amelyet mobilunkhoz tudunk csatlakoztatni. Minden gyártó, kezdve az iPhone-tól, a Samsung-ig olyan headsetet gyárt, amely mindig a legjobb hangzást biztosítja. A zene hallgatáson túl a fülhallgatót telefonálásra is tudjuk alkalmazni. Milyen furcsa ezt kimondani, hiszen alapjában véve a mobiltelefon alapfunkciója a telefonálás. De manapság már annyi módon tudjuk használni, hasznosítani mobilunk, hogy az alap feladatról szinte teljesen elfeledkezünk.

2021. 11. 12. 16:54:37
A kábeleket arra is használhatod, hogy mobilod otthoni hifi berendezéshez, hangszóróhoz vagy a televízióhoz csatlakoztasd. A megfelelő kábelt a fejhallgatóhoz csatlakoztatva tökéletes hangminőségben élvezheted kedvenc zenéd. Ha rendszeresen használsz kábelt, olyan tartós anyagból készült töltőt válassz, amely sokáig bírja. A kiváló minőségű kábelek esetén kisebb a kábeltörés kockázata, így a csatlakozások többszöri hajlítása és csavarása után is teljesen működőképesek maradnak. Választhatsz spirálkábelt is, amely a lehető legnagyobb rugalmassággal rendelkezik.
2021. 11. 06. 12:58:03
Napközben telefonunk folyamatosan a kezünkben van, hiszen mobiltelefonjainkat már nem csak hívás indítására és fogadására használjuk, hanem zenét hallgatunk rajta, fényképezünk vele és természetesen kommunikálunk barátainkkal, ismerőseinkkel a social media csatornáin. Elmúltak azok az idők, amikor telefonunk akkumulátora egy hétig bírta. Éppen ezért senki sem nélkülözheti a megbízható mobil töltőt, amely minden nap új adag árammal látja el a készüléket.
2021. 11. 01. 11:01:43
Iphone, Samsung, Xiaomi, Huawei okostelefonod van, akkor logikus, hogy minél jobban vigyázol rá. Szeretnéd minél tovább élvezni a karcmentes éles képet? A karcokkal teli képernyő csúnya, élvezhetetlen, és nem elegáns. Ezért válassz webáruházunkban a telefonodra tökéletesen illeszkedő védőfóliát. A védőfólia nemcsak védi a képernyőt, hanem biztosítja azt is, hogy ne szennyeződjön be. Nem tapad hozzá por vagy szennyeződés. 
2021. 03. 09. 20:53:55
Az iPhone 13-as sorozata várhatóan idén, 2021 szeptemberében jelenik meg. Íme néhány információ, hogy mire is számítsunk az új modelleknél.