Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gyakori kérdések

 

Hogyan tudom átvenni a terméket?

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség - sem Budapesten, sem vidéken. Házhozszállítással, illetve GLS csomagponton való átvétellel tudnak hozzájutni a megrendelt termékekhez.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Budapestre és vidékre is ugyanannyi a szállítási költség.

A szállítási költség mértéke attól függ, hogy Ön milyen kiszállítót és milyen fizetési módot választ. A pontos árat a webáruházunk számolja ki, amit a rendelés véglegesítése előtt ellenőrizni illetve módosítani is tud. Az árakról tájékoztatást a „szállítási információk” menüpont alatt talál az oldal alján illetve tetején.

 

Mikor érkezik meg?

Ha az utánvétes fizetést választja, akkor általában 1-2 munkanap alatt érkeznek meg a kiválasztott termékek. Ez esetben a teljes vételárat a kiszállítást végző cégnek kell készpénzben fizetnie.

Ha előre utalással egyenlíti ki a vásárlása ellenértékét, akkor általában 1-3 munkanap alatt érkezik meg a csomagja. Ebben az esetben ugyanis megvárjuk, míg megérkezik az összeg a Protect-fol Webáruház bank számlájára, és utána adjuk át a csomagot a kézbesítést végző cégnek. Kérjük, előre utalásnál, a közlemény rovatban mindig tüntesse fel a megrendelés számát és a számlázási nevet, hogy be tudjuk azonosítani, melyik megrendeléshez tartozik az utalás.

 

Hogyan fizethetek?

Utánvéttel és előre utalással tud fizetni.

Utánvétes fizetés esetén a kiszállítást végző cégnek tudja átadni a vételárat, készpénzben.

Előre utalásnál utaláshoz szükséges adatok:

Bankszámla számunk: MKB Bank: 10300002-10673170-49020017

Számla tulajdonos: BranDave Kft.

Utalandó összeg: A megrendelés végösszege szállítási költséggel együtt

Megjegyzés rovat: a rendelésnél leadott név és a megrendelés azonosítója

 

 

 

Hogyan tudom megrendelni a terméket?

Termékeinket kizárólag itt, a Protect-fol webáruház oldalán tudja megrendelni. Telefonos és e-mailes megrendelésre sajnos nincs lehetőség.

 

Regisztráció nélkül is vásárolhatok?

Természetesen regisztráció nélkül és regisztrációval egyaránt tud vásárolni.


Hogyan tudok regisztrálni?

A felül lévő "Regisztráció" gombra kattintva egy adatlapra érkezik. Ezt az adatlapot kell kitöltenie a személyes, számlázási és szállítási adataival.


Mennyi a kiszállítási idő?

Utánvéttel általában 1-2 munkanap.
Előre utalással általában 1-3 munkanap.


A futárnál tudok bankkártyával fizetni?

Egyes GLS átvételi pontokon elfogadják a bankkártyás fizetést, ez helyenként változhat.
A Futárnál sajnos nem lehet, csak készpénzt fogad el.


A termék ára tartalmazza a szállítási költséget

Nem tartalmazza egy adott termék ára a szállítási költséget!
A szállítási költség mértéke attól függ, hogy Ön milyen kiszállítót és milyen fizetési módot választ. A pontos árat a webáruházunk számolja ki, amit a rendelés véglegesítése előtt ellenőrizni illetve módosítani is tud. Az árakról tájékoztatást a „szállítási információk” menüpont alatt talál az oldal alján illetve tetején.


Mit jelent az, hogy "Csomagolás: tasakban"?

Ezen termékek bár újak, de nincsenek gyári blisteres csomagolásban. Költségkímélő okokból egy egyszerű tasakban kapjuk őket, így olcsóbban tudjuk adni őket vásárlóinknak, ugyanis nem kell megfizetni az olykor nagyon drága csomagolási költségeket a gyártónak.


Mit jelent a "Swap" kifejezés?

A "swap" jelöléssel ellátott termékek három napos használt termékek. Olyan telefonok alkatrészei, burkolati elemei, amely készülékeket a mobilszolgáltatók 72 órás garanciában kicseréltek. Előfordulnak használt alkatrészek is amik bontott telefonokból kerültek kiszerelésre, ebben az esetben mindenképp feltüntetjük az alkatrész állapotát (kijelző, vagy burkolat esetében hogy milyen állapotú, esetleg karcos-e). Minden esetben letesztelt alkatrészek kerülnek a weboldalra.

 


Mit tegyek, ha valamit kifelejtettem a megrendelésemből?

Nincs ok aggodalomra. Keressen minket elérhetőségeinken és lehetőségeinkhez mérten módosítjuk a rendelést.

Mit jelent az OEM?

Az OEM termékek: a gyárival megegyező utángyártott minőséget jelölik (nem az informatikában megszokott csomagolás nélküli terméket jelöli)