Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Érkezésük előtt újabb információk derültek ki a legújabb iPhone mobiltelefonokról!

Érkezésük előtt újabb információk derültek ki a legújabb iPhone mobiltelefonokról!

Érkezésük előtt újabb információk derültek ki a legújabb iPhone mobiltelefonokról!

Már csak egy hét van hátra míg az Apple lerántja végre a leplet a várva várt iPhone 14-ről. A megszellőztetett információk szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max a jelenleg legmodernebb kamera frissítést kapják. Ez tovább növelné az iPhone 14 Pro, Pro Max és az alap modell közötti technikai különbségeket. 

 

Az Apple iPhone 14 Pro  és Pro Max mobilok  állítólag továbbfejlesztett, ultraszéles látószögű kamerával lesznek felszerelve
Az új szenzor a hírek szerint amit a gyártó beépít majd ezekbe a telefonokba nagyobb pixel méretet kínál.
 A 48 megapixeles szenzor, a jelenlegi iPhone 13 mobil 12 megapixeleséhez képest nagy előrelépés lesz, de a feltételezések szerint ez csak a felső kategóriás készülékekhez érkezik vagyis a Pro és Pro Max modellekhez.


A hozzáértő szakemberek, akik a márka házatájáról már több belső információt is megszellőztettek, azt mondják, hogy az iPhone 14 Pro és Pro Max modellek jelentősen továbbfejlesztett ultraszéles látószögű kamerával érkezhetnek. Az új szenzor állítólag nagyobb pixelmérettel rendelkezik, 1,4 µm-rel az iPhone 13 Pro 1,0 µm helyett. Bár ez nem mindig eredményez jobb teljesítményt, a nagyobb pixel méret általában több fényt rögzít, és nagyobb a dinamikatartománya, mint a kisebb pixelekkel rendelkező érzékelők. Az iPhone 13 Pro 12 MP-es ultraszéles objektívvel rendelkezik f/1,8-as rekesznyílással, míg az alapmodell iPhone 13-nak kisebb a rekeszértéke, f/2,4, jó tudni, hogy minél nagyobb a szám, annál kisebb a nyílás.

Válassz kijelzővédő fóliát majd az iPhone 14-hez a képernyővédő specialistától!

 

Mi azon a véleményen vagyunk, hogy készíthet bármilyen szép képet az a mobiltelefon, ha nem rendelkezik megfelelő hátlapi és képernyő védelemmel, akkor sajnos nem lesz min megnézni azokat a gyönyörű, tűpontos képeket. Napjainkban mindenki rohan, mi is rohanunk, az irodába, a gyerekért, bevásárolni, haza főzni, és közben sajnos előfordulnak balesetek. Ilyenkor nem azon jár az eszünk, hogy csoda képeket készítsünk a modern készülékünkkel, hanem, hogy minél hamarabb végezzünk napi teendőinkkel. Ekkor vagyunk hálásak a ProtectFol webáruháznak, aki szinte mindegyik márkához kínál ütésálló kijelzővédő fóliát, hogy tökéletes tanácsadással, gyors szállítással megküldték a telefonunkhoz illeszkedő fóliát. Mert nem kell azzal is foglalkoznunk, hogy a berepedt, betört mobilunkat szervizeltetjük, cseréljük. 


Az iPhone 14-hez modern pixel binning technológia és gyorsabb töltési sebesség tartozik majd
Az Apple továbbra is fontolgatja, hogy a Sony-t válassza az érzékelő beszállítójaként. Szóba került az is, hogy az új CMOS szenzorhoz egy új hangtekercs motor és egy kompaktabb kameramodul párosul. A hírek szerint ez utóbbi alkatrészt az LG szállítja majd. Ebből is látszik, hogy az iPhone sem gyárt saját maga mindent. A márka legújabb telefonjai várhatóan az új, 48 MP-es fő szélesvásznú érzékelő és a 4x1 pixel binning technológia előnyeit is élvezik majd. Ne feledjük, hogy más gyártók telefonjaiban is megtaláljuk ezeket a fejlesztéseket, mint például a Xiaomi 12T Pro-ban és a nemrég bemutatott Motorola Edge 30 Ultrában. Továbbá a teljes termékcsaládnak 30 wattos gyorstöltési funkcióval fog rendelkezni, amelyet kábelen keresztül tud majd a készülék felvenni, ami néhány wattal több, mint az iPhone 13 jelenlegi 20 wattja.